Timp de citire: 1:30 min
Numele, vârsta și locul unde ai crescut?
Chelaru Andrei, 37 de ani, Bacău.
Mirosul și gustul copilăriei?
Mirosul de ardei copți, gustul de papanași făcuți de mama.
Cine gătea/ gătește cel mai bine din familia ta?
Mama gătește cel mai bine, iar acum ea zice că eu.:))
Dacă nu ai fi ajuns bucătar ce ai fi fost?
Salvamontist.
Ce i-ai spune cuiva care se gândește să devină bucătar și e la început de drum?
Să citească mult, să aibă un stil de viață sănătos, să meargă la stagii prin restaurante bine cotate.
Ciorba preferată?
De perișoare.
Restaurantul tău favorit din Cluj, din România, din lume?
Baracca, Soro Lume, Noma
Mentorul tău?
Au fost foarte mulți oameni de la care am învățat. Nu aș vrea să fac o lista, să nu cumva să uit pe cineva.
Omletă sau ouă ochiuri?
Omletă.
Former Chef Fragment Cluj-Napoca, top 5 bucătari din România in 2019 conform prestigiosului ghid Gault&Millau, susținător al produselor locale și unul dintre cei mai îndrăzneți și creativi în domeniu.
A fost parte din planul și visul tau, atunci când te-ai apucat de gătit?
Când m-am apucat de gătit scopul principal era să învăț și să gătesc mâncare delicioasă.
Unde te vezi în următorii 10 ani? 🙂
În bucătărie, sănătos, fericit, îndrăgostit de mâncare. 🙂