data publicării

11/10/2022

AUTOR

Costea Antoni

data publicării

11/10/2022

AUTOR

Costea Antoni

Gusta din Cluj

Timp de citire: 1 min

Un proiect de suflet născut din dorința de a împărtăși aromele și vibe-ul restaurantele în care s-au investit, pe lângă partea materiala, și multe emoții.
Tururile culinare sunt dinamice, conțînând atât mâncarea tradițională, perfecționată
cu multă grijă de numeroase generații, în localuri cu tradiție și iz istoric, cât și mâncare
modernă, sofisticată, pregătită cu mult fler de chefi ambițioși în restaurantele lor fine
dining.
Pe lângă aceasta, ele sunt acompaniate de discuții în sfera gastronomiei. Ideale
pentru team building-uri, binecunoscut fiind faptul că mâncarea adună oameni și reunește
familii, fiind elementul cheie al unei sărbători sau activități reușite.
Introducerea meniului și, totodată, „briefing”-ul acestei întâlniri vor avea loc întro
cafenea apreciată, în care vom servi o ceașcă de cafea „tare” bună, însoțită de o patiserie
delicioasă, care să ne trezească și să ne dea vlagă.
Continuăm cu intriga, micul dejun, tradițional sau nu, însă cu gust desăvârșit, local
și de sezon.
Apoi, desfășurarea acțiunii acestei călătorii: un brunch, care vă fi un platou de
degustare al produselor locale și care vă trezi perfect gustul zonei în care ne aflăm, într-
una din băcăniile orașului, sau la un picnic, întro zonă de excepție.
Prânzul vă fi punctul cuminant al acestei călătorii gastronomice și locul unde ne
vom așeza cu toții la masă, recreând aceea atmosferă de sărbătoare.
Că să ne asigurăm că deznodământul acestei povești, respectiv, momentul în care ne
despărțim, nu vă lăsă un gust amar, el vă fi încununat cu un dulce de neuitat.
Transportul: utilizând transportul în comun sau pe jos;
Durata: 4 – 5 ore;
Participanți: 10 – 15 persoane.

Din aceeași categorie

Restaurante cu specific romanesc

Restaurante cu specific romanesc

Iată lista mea de restaurante cu specific romanesc. Le-am încercat, nu o dată, și livrează constant aceeași calitate, același gust și asta e mare lucru.  Poftesc deseori la o salata de vinete, o ciorba de burtă, o varză călită, un gulaș sau o tochitura cinstită,...

read more

M60, o cafenea de mare calibru

Nu sunt cafengiu deloc. Beau aproape zilnic cicoare. Deci, înțelegeți voi. 😊Chiar și așa, mi-a plăcut mult, mult de tot M60. Mi-au plăcut forfota, mirosul specific, energia locului, locul în sine, dar și mâncarea. Frumos tare!  Am luat micul dejun și, fiind...

Napoli

Sau locul de unde vine, probabil, cel mai cunoscut preparat din întreaga lume, pizza. Cum a ajuns atât de faimoasă această mancare considerată, la inceputuri, mâncarea săracilor?  Mai presus decât agitația, mizeria sau aglomerația acest oraș are două pasiuni...

read more

Kane, The New Romanian Cuisine

O părere provincială și doar atât. Kane merită mai multă sfară-n țara.Cei vizați, sesizați-vă, vă rog, și dați-i Cezarului ce-i al Cezarului. Oricare ar fi motivele, este evident pentru oricine le-a trecut pragul și le-a gustat preparatele, că fac mare cinste...

read more