data publicării

01/31/2023

AUTOR

Costea Antoni

data publicării

01/31/2023

AUTOR

Costea Antoni

La Prăvălie

Timp de citire: 1 min

Povestea „La Prăvălie” a început în anul 2021, printr-o simplă coincidență. Lucrând în domeniul HoReCa, două familii de mici-antreprenori, ne-am trezit cu un spațiu comercial pe care trebuia fie să îl subînchiriem, fie să extindem cafeneaua pe care o aveam în administrare în acel moment.
La o masă relaxați, cu un pahar de vin și voie bună, în 15 minute am pus bazele ideii „La Prăvălie”, incluzând denumire, brand, logo, culori, sau chiar tipuri de produse pe care să le găsească clienții noștri aici. Recunosc poate au fost mai multe pahare totuși, la cât de productivi am fost. 🙂
Practic, nu am făcut altceva decât să oferim și altor persoane o multitudine de produse gustoase, naturale, făcute în cele mai multe cazuri artizanal de mici producători, produse pe care noi oricum le achiziționam în propria bucătărie: uleiuri, oțet, paste, fructe uscate, ceaiuri, mezeluri, brânzeturi etc. Ce să mai? De toate pentru toți, însă cu condiția clară de a întruni cele enumerate mai sus.
Astfel, am început să punem bazele conceptului de „La Prăvălie”, iar astăzi ne mândrim cu numeroase produse gustoase, alese cu grijă să se potrivească în bucătăria fiecărui gurmand. În continuare, nu ne dorim altceva decât să ne împlinim visul – acela de a pune în valoare un adevărat tezaur al României – prin producători și produse românești de calitate.
Așa că vă așteptăm și pe voi „La Prăvălie”, pe bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 116 să vă convingeți, să gustați și să vă minunați! 🙂
Avem pita proaspătă, mezeluri, icre avem. Sau poate un vin bun. Numa´ hai!

Din aceeași categorie

Brutăria Claudia

Brutăria Claudia

Timp de citire: 1min Sunt locurile alea care îți creează o senzație aparte de cum le treci pragul… știți despre ce vorbesc?Brutăria Claudia, Alac sunt exemplele perfecte.Odată ce ești înăuntru simți mirosul ăla de pâine coaptă, proaspăt scoasă din cuptor.O știu pe...

read more

Dr.Kombu

În 2014 am auzit prima dată despre Kombucha de la niște prieteni de familie, care ne-au adus cultura de Kombucha acasă și pentru prima dată am adoptat o astfel de cultură consumând ceaiul fermentat de ea.Ulterior, la noi în casă am adaptat de câteva ori rețeta până a...

Mititei de Someseni

Timp de citire: 1 min Povestea mititeilor de Someșeni,unul dintre cele mai cunoscute produse locale de pe la noiMititeii de Someșeni (numele unui cartier al Clujului) s-au „născut” oficial în 2005,când producătorul lor, firma clujeană Carmic, a înregistrat marca la...

read more

USAMV Cluj – Statiune Didactica Experimentala Ferma Cojocna

Timp de citire: 3:30 min Staţiunea Didactică Experimentală Ferma Cojocna din cadrul USAMV Cluj-Napoca este situată în comuna Cojocna, la aproximativ 25 de kilometri de oraș. SDE se întinde pe o suprafaţă de 667 hectare, unde, pe lângă producția de material vegetal...

read more