data publicării

08/16/2023

AUTOR

Costea Antoni

data publicării

08/16/2023

AUTOR

Costea Antoni

M60, o cafenea de mare calibru

Nu sunt cafengiu deloc. Beau aproape zilnic cicoare. Deci, înțelegeți voi. 😊
Chiar și așa, mi-a plăcut mult, mult de tot M60. Mi-au plăcut forfota, mirosul specific, energia locului, locul în sine, dar și mâncarea. Frumos tare! 

Am luat micul dejun și, fiind mare fan al ouălor de orice fel, am fost încântat să regăsesc în meniu diverse opțiuni. 

La masă s-a comandat asa (pă sharing): Somon, Ou ochi, Cartofi Rosti și cremă de brânză cu busuioc, Turkish Cilbir, Ouă Benedict. 

Plăcut ochiului 😉, proaspăt, corect gătit și delicios. Cam așa aș descrie întreaga experiență.
Mi-a plăcut tare mult cremă de brânză cu busuioc. Am ”furat-o” și eu în meniul meu. Păi, ce Dumnezeu? Nu era păcat?😄La urma urmei suntem colegi, ce naiba! 🙂
Dacă aș locui în București, aș merge des la M60. Dar voi, bucureștenii, bineînțeles, o puteți face negreșit, zilnic, undeva în Zona Amzei, la intersecția străzilor Medeleev și George Enescu.

Saru’ mână pentru masă, mult prea bună și gustoasă.

Din aceeași categorie

Restaurante cu specific romanesc

Restaurante cu specific romanesc

Iată lista mea de restaurante cu specific romanesc. Le-am încercat, nu o dată, și livrează constant aceeași calitate, același gust și asta e mare lucru.  Poftesc deseori la o salata de vinete, o ciorba de burtă, o varză călită, un gulaș sau o tochitura cinstită,...

read more

Napoli

Sau locul de unde vine, probabil, cel mai cunoscut preparat din întreaga lume, pizza. Cum a ajuns atât de faimoasă această mancare considerată, la inceputuri, mâncarea săracilor?  Mai presus decât agitația, mizeria sau aglomerația acest oraș are două pasiuni...

Kane, The New Romanian Cuisine

O părere provincială și doar atât. Kane merită mai multă sfară-n țara.Cei vizați, sesizați-vă, vă rog, și dați-i Cezarului ce-i al Cezarului. Oricare ar fi motivele, este evident pentru oricine le-a trecut pragul și le-a gustat preparatele, că fac mare cinste...

read more

Cipru, traditie si gust. Tony´s Taverna, Ayia Napa

Cipru reprezintă începutul călătoriei mele în lumea gastronomiei. Aici, cu mulți ani în urmă, am lucrat prima dată într-un hotel de 5 stele ca ajutor de bucătar. Și tot aici am prins gustul acestei frumoase meserii. Ciprioții sunt mândri și pasionali atunci când...

read more