Timp de citire: 1 min
Numele, vârsta și locul unde ai crescut?
Laurr Suciu, 25 de ani, născut în orașul Constanța, crescut lângă plaja sălbatică de la
Corbu.
Mirosul și gustul copilăriei?
Stau și mă gândesc la ce miros îmi aduce aminte de copilărie, și, că să vezi, tot mirosul de
pâine caldă, proaspăt scoasă din cuptor, îmi trece prin minte. De aici, cel mai probabil,
pasiunea mea pentru aluat.
Gustul dulciurilor de odinioară, parcă mai apreciat pe vremea când nu prea existau atât de
multe opțiuni.
Cine gătea/ gătește cel mai bine din familia ta?
Eu, nu soția! Glumesc… 🙂
Dacă nu ai fi ajuns pizzar ce ai fi fost?
Nu știu unde m-ar fi dus viața până aș fi gustat prima felie de pizza; aș fi renunțat la tot
și m-aș fi făcut pizzar. 🙂
Ce i-ai spune unui pizzar la început de drum?
Să înceapă cu un curs bun în domeniu, care să îi ofere o fundație solidă carierei ce vă
urma. În rest, pasiune și seriozitate.
Să dai naștere unui aluat, să îl dospeșți, să îl ungi cu un sos de roșîi marzano gustoase,
după care să te joci cu toate ingredientele din lume. Ăsta e sensul viețîi!
Ciorba preferată?
Ciorbele, că ”e” mai multe! 🙂 În Cluj aveți ciorbe bune. De fiecare dată când vin, mă
bucur de ele. Preferata mea este ciorba falsă de burtă cu pleurotus.
Restaurantul tău favorit din Bucureșți? Dar din România?
În Bucureșți nu ies mai deloc, iar din România îmi plac mult restaurantele ”Zori” din Iași
și ”Manger” din Cluj.
Mentorul tău, omul care te-a inspirat, influențat cel mai mult în carieră?
Nu am un mentor anume, însă mă inspiră oamenii care reușesc, chiar și atunci când alțîi
nu le oferă nicio șansă.
Omletă sau ouă ochiuri?
Ouă ochiuri.
Pizzaiolo la una dintre cele mai cool pizzerii din București, Hello Mamizza, parte
din grupul Kane, membru al echipei de pizzari Camionetta și consultant în domeniu.
A fost parte din planul și visul tău, atunci când te-ai apucat de făcut pizza?
Eu am o vorbă. Dacă vrei să îl superi pe Dumnezeu, fă-ți planuri! 🙂
Totul este bine acum, pentru mine și familia mea. Nu știu dacă m-am gândit la asta când
am început să fac pizza, însă sunt recunoscător pentru ce mi-a oferit viața.
Nu demult, am fost implicat întrun proiect la Cluj, în deschiderea cantinei BT, unde am
reușit să facem o treabă minunată. Asta mi-a dat multă încredere și optimism pentru
cariera mea profesională.
Unde te vezi în următorii 10 ani? 🙂
Tot aici, în făța cuptorului, înconjurat de profesionișți și oamenii chill. Îmi place vibe-ul.